2019-01-18 06:08:24• hírek • Blikk.hu

Születendő babájuk miatt pánikolt a Viszkis

Közeleg a nagy pillanat: hamarosan megszületik Ambrus Attila kislánya, Anna. A várandósság eddig sem volt egyszerű az egykori rabló, a Viszkis feleségének, Réka ugyanis veszélyeztetett terhes, ezért gyakrabban kell látogatnia az orvosokat. A napokban ráadásul nem kis riadalmat okozott az egyik hétköznapi ultrahangos vizsgálat, többször is meg kellett ismételni a felvételeket, hogy kiderüljön, nincs-e baja a kislánynak.

– Egymás után többször is mennünk kellett. Még itt sincs a kicsi, máris jól megszívatott minket! – kezdte lapunknak Ambrus Attila, aki nem tagadja, kemény percek, órák vannak a háta mögött, mire sikerült tisztázniuk a legfontosabb kérdéseket.
 

Ambrus és kedvese az egyik fővárosi szülészeti klinikára jár, az ultrahangos vizsgálatot is itt végezték. Ilyenkor nézik meg a pici szívhangját, hogy minden rendben van-e vele. Az alig 15 perces vizsgálat azonban nem a tervek szerint alakult.
 

– Órákig nem fordult úgy, hogy rendesen látták vagy hallották volna, amit kell. Réka volt bent egyedül, én nem lehettem vele, mivel a vizsgálóban több készülék is van, amit használnak, azaz több kismamát vizsgálnak egyszerre. A többi nőnek kellemetlen lett volna, ha egy férfi bent van, ezért a folyosón várakoztam – emlékezett vissza Ambrus. – Már minden apuka elment, én viszont még mindig kint voltam, és sokáig nem is tudtam, mi történik bent.

A Viszkis nem tagadja, amíg az eredményekre várt, pattanásig feszültek az idegei.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: